Οι τελευταίες τάσεις που αφορούν στο web design θέλουν την ιστοσελίδα σας να είναι μοντέρνα, γρήγορη και εύκολη στην πλοήγηση.

Και ενώ πολλές φορές σε ένα υπάρχον project το περιεχόμενο μπορεί να είναι προσεγμένο, το design ίσως να έχει μείνει λίγο πίσω, κυρίως σε ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν αρκετό καιρό πριν, όταν οι απαιτήσεις δεν ήταν τόσο υψηλές.

Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μένουν στην ιστοσελίδα σας όσο χρειάζεται για να βρουν αυτό που ψάχνουν. Αν την εγκαταλείψουν λοιπόν οι πιθανότητες είναι πως δεν θα την ξαναεπισκεφτούν, στερώντας έτσι από εσάς πωλήσεις και συνεπώς, κέρδη.

Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση η ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι μονόδρομος.

Κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop | D3 Solutions - Digital Agency
Κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop | D3 Solutions - Digital Agency

Στην D3 Solutions δίνουμε μια νέα πνοή στην ιστοσελίδα ή το e-shop σας, προσαρμόζοντας το design στα τωρινά δεδομένα, με σωστή προσαρμογή για όλες τις οθόνες από desktop μέχρι και κινητά.

Με την ανακατασκευή διαμορφώνουμε τον τρόπο πλοήγησης του χρήστη ώστε να προσφέρουμε μια όμορφη και ξεκούραστη εμπειρία όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να πληροί όλες τις προδιαγραφές σχετικά με την βελτιστοποίηση ταχύτητας, οδηγώντας έτσι σε καλύτερη κατάταξη στις αναζητήσεις της Google.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας καλύτερη!